DIENSTEN

DSC_0657_bewerkt.jpg
IN EN OM HET HUIS

Ik regel allerlei zaken voor u, zoals een schoonmaakster, tuinman, wasservice of aanpassingen in huis. Dit alles met als doel dat  u zonder zorgen, veilig en op uw eigen wijze thuis kunt blijven wonen. Houdt u liever zelf uw huis op orde? Dan kunnen we dit samen doen. Ook help ik u met die kasten, die vol zitten met “een leven lang verhalen”. Op een voor u prettige manier geven we alles weer een plek.

Foto 06.08.17, 10 41 29-LR_bewerkt.jpg
GEZONDHEID

Ik begeleid u naar huisarts, specialist en fysiotherapeut en maak desgewenst een verslag van het gesprek. Ik coördineer de contacten tussen u, uw eventuele mantelzorgers en zorgverlener(s).

stick1en3 034_bewerkt.jpg
ADMINISTRATIE

Ik breng structuur aan in uw administratie en houd deze op orde. Ik help u bij het doen van aanvragen zoals aanpassingen in huis of vervoer op maat. Ik neem namens u contact op met bedrijven en instanties. Uiteraard doe ik dit alles samen en in overleg met u; u heeft de regie.

DSC02463_bewerkt.jpg
GEZELSCHAP

Wilt u er op uit? Dan gaan we samen wandelen, winkelen of boodschappen doen, of een dagje naar een museum. Ook voor een goed gesprek ben ik er voor u en samen muziek luisteren van vroeger, of samen koken en eten. Ik kan u ook helpen bij het organiseren van bijvoorbeeld een etentje, feest of een uitstapje met uw familie of vrienden. 

 
bellen_3000x2000_350ppi_edited_edited.jp
EVEN BELLEN

In plaats van langskomen, kan ik ook met u bellen om te kijken hoe het gaat. Niet alleen ter geruststelling, maar ook voor de gezelligheid. Ik vind het leuk om contact met u te houden. Wanneer en met welke regelmaat ik u bel, spreken we van te voren af. 

 
Imane 05-22 (4)_bewerkt.jpg
UW LEVENSVERHAAL

Ieder mens heeft zijn levensverhaal, zijn persoonlijke levensgeschiedenis. Vaak weten uw kinderen (of andere dierbaren) wel iets over wat u meegemaakt heeft, maar zelden het hele verhaal in zijn context en de betekenis daarvan voor u. Wanneer u er niet meer bent, halen uw dierbaren herinneringen aan u op en beseffen zij zich dat ze eigenlijk best meer hadden willen weten en vinden zij het jammer daar niet vaker over doorgesproken te hebben. Ik teken uw levensverhaal voor u op. 

>> lees verder

 

"Ook als u zelf een wens heeft valt daar vast een mouw aan te passen"