top of page

AANVULLENDE MANTELZORG

mantelzorgondersteuning_thuis.jpg

IN EN OM HET HUIS

Ik regel allerlei zaken voor u, zoals een schoonmaakster, tuinman, wasservice of aanpassingen in huis. Dit alles met als doel dat  u zonder zorgen, veilig en op uw eigen wijze thuis kunt blijven wonen. Houdt u liever zelf uw huis op orde? Dan kunnen we dit samen doen. Ook help ik u met die kasten, die vol zitten met “een leven lang verhalen”. Op een voor u prettige manier geven we alles weer een plek.

Foto 06.08.17, 10 41 29-LR_bewerkt.jpg

GEZONDHEID

Ik begeleid u naar huisarts, specialist en fysiotherapeut en maak desgewenst een verslag van het gesprek. Ik coördineer de contacten tussen u, uw eventuele mantelzorgers en zorgverlener(s).

stick1en3 034_bewerkt.jpg

ADMINISTRATIE

Ik breng structuur aan in uw administratie en houd deze op orde. Ik help u bij het doen van aanvragen zoals aanpassingen in huis of vervoer op maat. Ik neem namens u contact op met bedrijven en instanties. Uiteraard doe ik dit alles samen en in overleg met u; u heeft de regie.

DSC02463_bewerkt.jpg

GEZELSCHAP

Wilt u er op uit? Dan gaan we samen wandelen, winkelen of boodschappen doen, of een dagje naar een museum. Ook voor een goed gesprek ben ik er voor u en samen muziek luisteren van vroeger, of samen koken en eten. Ik kan u ook helpen bij het organiseren van bijvoorbeeld een etentje, feest of een uitstapje met uw familie of vrienden. 

"Ook als u zelf een wens heeft valt daar vast een mouw aan te passen"

bottom of page