DIENSTEN

IN EN OM HET HUIS

Ik regel allerlei zaken voor u, zoals een schoonmaakster, tuinman, wasservice of aanpassingen in huis. Dit alles met als doel dat  u zonder zorgen, veilig en op uw eigen wijze thuis kunt blijven wonen. Houdt u liever zelf uw huis op orde? Dan kunnen we dit samen doen. Ook help ik u met die kasten, die vol zitten met “een leven lang verhalen”. Op een voor u prettige manier geven we alles weer een plek.

GEZONDHEID

Ik begeleid u naar huisarts, specialist en fysiotherapeut en maak desgewenst een verslag van het gesprek. Ik coördineer de contacten tussen u, uw eventuele mantelzorgers en zorgverlener(s).

ADMINISTRATIE

Ik breng structuur aan in uw administratie en houd deze op orde. Ik help u bij het doen van aanvragen zoals aanpassingen in huis of vervoer op maat. Ik neem namens u contact op met bedrijven en instanties. Uiteraard doe ik dit alles samen en in overleg met u; u heeft de regie.

GEZELSCHAP

Wilt u er op uit? Dan gaan we samen wandelen, winkelen of boodschappen doen, of een dagje naar een museum. Ook voor een goed gesprek ben ik er voor u en samen muziek luisteren van vroeger, of samen koken en eten. Ik kan u ook helpen bij het organiseren van bijvoorbeeld een etentje, feest of een uitstapje met uw familie of vrienden. 

 
EVEN BELLEN

In plaats van langskomen, kan ik ook met u bellen om te kijken hoe het gaat. Niet alleen ter geruststelling, maar ook voor de gezelligheid. Ik vind het leuk om contact met u te houden. Wanneer en met welke regelmaat ik u bel, spreken we van te voren af. 

 
UW LEVENSVERHAAL

Ieder mens heeft zijn levensverhaal, zijn persoonlijke levensgeschiedenis. Vaak weten uw kinderen (of andere dierbaren) wel iets over wat u meegemaakt heeft, maar zelden het hele verhaal in zijn context en de betekenis daarvan voor u. Wanneer u er niet meer bent, halen uw dierbaren herinneringen aan u op en beseffen zij zich dat ze eigenlijk best meer hadden willen weten en vinden zij het jammer daar niet vaker over doorgesproken te hebben. Ik teken uw levensverhaal voor u op. 

>> lees verder

 

"Ook als u zelf een wens heeft valt daar vast een mouw aan te passen"

© 2019 Dag oude dag